~~~
Welkom op mijn blog, Leuk dat je er bent! Ik ben dol op wonen in verschillende stijlen, waaronder de Scandinavische, de Engelse maar ook de Franse leefstijl. Ons huisje is dan ook mijn eigen prive paradijs waar ik kan verblijven in een magische omgeving met versleten, wonderbaarlijk mooie dingen en ideeën die mij inspireren.

~~~
Welcome to my blog, I'm glad you're here! I like living in different styles, including Scandinavian, English but also the French lifestyle. Our cottage is my own private paradise where I can stay in a magical environment with worn, wonderfully beautiful things and ideas that inspire me.

vrijdag 5 maart 2010

Frisse Slaapkamer Geurtjes

Hoi Hoi,
Heel erg bedankt voor jullie reactie's op mijn vorige Post!
Zoals ik verteld had ben ik al 2 dagen op rij naar de Intratuin geweest.
Nou eerlijk waar... Ik heb mijn ogen uitgekeken!
Ik wist helemaal niet dat ze daar de bekende merken van Bridgewater, Riverdale & Rivièra Maison hadden... Jullie snappen natuurlijk wel dat ik daar lang heb staan kijken..naar wat ik zou nemen...
Het was moeilijk maar heb veel dingen moeten laten staan in verband met mijn budget. Maar ga zeker binnenkort terug want heb hele mooie windlichten zien staan van Riverdale!
Rondlopend bij de Intratuin scoorde ik een 6-pack Viooltjes en een 6-pack met Blauwe Druifjes.
Ik heb vorige week een grote ronde schaal buiten gezet met wat fruit erin en doppinda's. Nu keek ik gister toevallig in de ronde schaal en er lag nog maar bar weinig in, dus ik heb de aandacht van de vogeltjes getrokken!! Ik wilde dus heel graag een vogelhuisje voor de sier en wil toch dit jaar nog de vogeltaartjes gaan proberen in combinatie met dit huisje. Maar voor nu staat ie nog lekker binnen tot ik de tuin heb opgeknapt.
Daarna kwam ik in de kaarsenhoek. En scoorde daar deze heerlijk fris geurende kaars in pot. Het is van het merk Simplite maar kan hem nergens online vinden. Dus wil ik deze inslaan dan zal ik toch weer naar de intratuin moeten. Ik heb deze pot gedecoreerd met mijn zelfgemaakte hart en zie je op de achtergrond het witte theekopje wat ik onlangs heb gescoord bij de kringloop?
Deze grote blauwe potten heb ik al een aantal jaar in de tuin staan, nu staan ze dus op de slaapkamer met de nieuwe bloemetjes. Ook op deze foto zie je weer het zilvere theekopje wat ik onlangs scoorde bij de kringloop. Leuk gedecoreerd met een waxinelichthouder met daarin de heerlijk geurende waxinelichtjes van Bolsius Fresh Linen. Ook kocht ik het boek van Maria Mosterd "Echte mannen eten geen kaas". Deze staat tussen mijn andere boeken op het tafeltje.
Bij de action kocht ik een half jaar terug deze koffiepot (ook verkrijgbaar in suikerpot en theepot). Hij stond al even leeg. Heb er dus maar viooltjes in gezet en neergezet op het nachtkastje aan mijn kant.
Aan  mijn vriend zijn kant op het nachtkastje staat het nieuwe windlicht dat ik ook bij Intratuin scoorde.
Er staat "Anno 1921" in gegraveerd. Deze is gevuld met Patchouli Potpourri van Goa Paris .
En een heerlijk geurende kaars van Bolsius Fresh Linen.
Verder gedecoreerd met de windlichten voor Pasen (zie vorige post) en een blikje heb ik gevuld met Blauwe Druifjes.
Verder scoorde ik nog het heerlijk geurende geurzakje van Bridgewater Candles in de geur Sea Grass.
Jullie snappen wel dat ik nu vaak op de slaapkamer hang hé?
Gewoon heerlijk fris met de geurtjes van net gewassen linnengoed!

Ik wens jullie een heel fijn weekend.
Klik hier voor meer gratis...

10 opmerkingen:

  1. Hoi Patricia, wat een gezellige post en wat mooi die blauwe druifjes en viooltjes, ik heb ook zo'n theebusje, ook een tijd terug bij de A... gekocht. Ja ik moet ook nodig naar Intratuin, ik hoorde het al van mijn zus dat ze daar ook RM verkochten. Maar ik ga eerst voor de Paas naar de Boet, dat is een heel mooi tuincentrum in Hoogwoud.
    Bedankt voor je lieve woorden en een fijn weekend.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Patricia

    Wat een leuke dingen allemaal.........ziet er zo gezellig uit !

    Heb een fijn weekend groetjes enne...............geniet ! van je mooie nieuwe spulletjes...........Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi particia
    nou ik kijk mijn ogen uit zeg
    jij bent lekker bezig geweest. jammer dat er geen geur internet bestaat hahah
    erg leuk allemaal
    gr hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet dat er allemaal lekker lente-achtig uit...ik kom haast op het idee op morgen weer even te gaan, terwijl ik woensdag ook bij Intratuin ben geweest hi hi!

    Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohh wat heerlijk en zo gezellig bij jou, wat zal het lekker geuren op je slaapkamer.
    Je heb er sfeervolle hoekjes van gemaakt een lust om te zien.
    De koffiebus vind ik geweldig!!!!!

    Fijn weekend Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ziet het er gezellig uit op je slaapkamer. En volgens mij ruikt het er heerlijk! Fijn weekend gewenst, groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er allemaal supermooi uit.........wat zal dat heerlijk ruiken!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Such a lovely blog you got!

    great pictures!

    hugs

    flisan

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo jij hebt lekker gescoord bij de Intratuin. Als de lente buiten nog niet wil doorbreken (brr, wat was het weer koud vandaag!), dan brengen we de lente wel naar binnen.
    Leuke hoekjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Patricia darling the flowers look so lovely that I can almost smell them. I want spring to hurry up and come. Have a great week.

    Love & Hugs
    Duchess

    BeantwoordenVerwijderen