~~~
Welkom op mijn blog, Leuk dat je er bent! Ik ben dol op wonen in verschillende stijlen, waaronder de Scandinavische, de Engelse maar ook de Franse leefstijl. Ons huisje is dan ook mijn eigen prive paradijs waar ik kan verblijven in een magische omgeving met versleten, wonderbaarlijk mooie dingen en ideeën die mij inspireren.

~~~
Welcome to my blog, I'm glad you're here! I like living in different styles, including Scandinavian, English but also the French lifestyle. Our cottage is my own private paradise where I can stay in a magical environment with worn, wonderfully beautiful things and ideas that inspire me.

dinsdag 26 januari 2010

Tafelstuk voor Valentijn

Hoi Hoi,

Vandaag ben ik bezig geweest met een Valentijns Tafelstuk.
Kijk & Huiver (klik op de foto voor een vergroting)

Ik kreeg van de week van men moeder een hele grote bak met allemaal ongebruikte oude kaarsen in allerlei verschillende vormen en kleuren.
Aangezien valantijn binnenkort voor de deur staat wilde ik mezelf nu alvast een beetje in de stemming laten komen. Ik heb dus gebruik gemaakt van roze kaarsen, een opgerold gastendoekje omringd met een ring van bedrukt kraftpaper, lintjes, mijn mooie neproosjes, mijn uit de kluitten gewassen hyacinten en als laatste de treurwilgtakken die gevormd zijn (rond het dienblad) in een hart!!

Maar ook heb ik iets nieuws gemaakt.
Het idee kwam natuurlijk niet van mezelf.
Ik had dit gezien in een webwinkel (weet zo de naam even niet meer, heb intussen al wel 200 winkels bekeken op internet... hahah).
Ik moest hem gewoon namaken (klik op de foto voor een vergroting):


Ik hoop dat jullie kunnen zien wat het is??
Het is namelijk een oude antieke grote vork die mijn vriend voor mij zo heeft gebogen zodat je er een kaart in kunt zetten!! Nu heb ik er geen kaart ingezet maar een krafttag met een op cardstock uitgeprinte afbeelding, deze heb ik met touw vastgezet aan de vork.

Ik ben er in ieder geval heel erg tevreden over!!
Bedankt weer voor het bezoeken van mijn blog.

Liefs Patricia


10 opmerkingen:

  1. Ja, valentijnsdag komt er weer aan, ben er nog niet meer bezig geweest, maar vind de inspiratie bij jou erg leuk, super idee met die vork!

    liefs bellavien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat creatief...je dienblad ziet er heel erg leuk uit, helemaal in de sfeer van de liefde! Wat een leuk idee ook van die vork...en dat je het niet zelf bedacht hebt, maakt niet uit...uiteindelijk haalt iedereen toch ook inspiratie bij anderen vandaan!!

    Ik wens je een fijne dag!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk idee zeg......
    Sterke vriend heb je.....oei.....
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi patricia,
    je dienblad ziet er mooi uit, en wat een leuk idee van die vork! straks heeft niemand nog vorken in zijn bestekla! ;) ik zie het helemaal gebeuren! gezellig dat je mijn blog hebt gevonden!!
    groetjes van jootje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. helemaal leuk zijn je ideetjes, super! en je valentijn gebeuren vind ik ook zo sweet:-)

    Groetjes, Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er goed uit!!! zet deze in mijn lijst te volgen blogs.
    Groetjes Madelon

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Patricia, wat ziet je blog er leuk uit en wat een schitterende creaties heb je gemaakt. :)) Krijg zelf nu ook zin om zoiets de doen.;) Leuk dat je hierin je draai gevonden heb.

    Groetjes Rosalien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Patricia, Wat heb je een prachtige blog. Ik lees regelmatig je lieve reacties op mijn blog en schaam mij een beetje dat ik hier nog niet eerder geweest ben. Ik ga je nu zeker volgen want ik wil niets missen. Wat heb je een mooi Valentijnsstuk gemaakt en het idee van de vork is echt prachtig, die ga ik zeker onthouden.
    Bedankt voor je steeds weer lieve reacties en tot de volgende keer.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je er weer prachtige foto's op gezet van je beeldschone creaties Patricia!
    Volgens mij is je vriend net zo creatief als jij!?
    Je heb het in je vingers ik kom gauw weer hoor!

    Groetjes Fia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden, zodoende kon ik jou ook weer vinden!
    Ik hou ook van dezelfde stijl als jij, veel wit met 'n geleefd uiterlijk, 'n beetje de franse, scandinavische stijl...en 2de hands is helemaal leuk..dus ik ga je volgen zo mis ik geeneen tip van je!

    ken je mijn andere blogs al? ik heb er meerdere, zo ook een huis en knutselblog
    met veel leuke tips en ideeën!!

    http://artfulldelight.blogspot.com/
    http://memoiatelier.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen